Naspers daal tot laagtepunt

Die sensasionele berigte deur  Beeld, Rapport en News 24 oor die Spur-man se “verlede”, het die groep finaal ontmasker as anti-wit, sê mediakenners.

Die vraag word gevra watter reg die pers het om ‘n individu se reputasie aan te tas soos wat tans gebeur het.  Bewerings is gemaak dat die man verskeie kere betrokke sou gewees het by geweld, maar hy is in geen enkele geval skuldig bevind nie.

Veral op sosiale media word oproepe gemaak dat daar teen die instellings opgetree moet word, en dit moet nie net geskied deur ‘n klap op die hand deur die persombudsman nie, maar deur ‘n regsaksie teen Naspers en sy agente.

Die Facebook-groep, Boikot Naspers, het die afgelope dae ook ‘n toevloei aan steun ondervind, en Media 24 kan hom dalk in ‘n soortgelyke situasie as Spur bevind, waar hy sy verbruikers so vervreem het, dat hulle die rug op hom draai, met die gevolglike finansiële gevolge.