Swart Sondag

Sedert Sondag is 3 volksgenote vermoor.
Una Lötter (64), wat aanvanklik as vermis aangemeld is, se verkoolde lyk is onder ‘n verbrande stuk sinkplaat gevind.
Haar man Robert (68) is vermoedelik by die swembad aangeval en sy kop met klippe inmekaar geslaan.
Die twee is op hulle plaas buite Nylstroom vermoor.
‘n Onbekende getal terroriste het die Lötters aangeval en vermoor. Daarna het hulle die huis aan die brand gesteek.
Die plaas is al vir ’n jaar te koop omdat die egpaar na ’n nabygeleë ouetehuis wou trek.
Nadat die aanvallers Robert met klippe doodgeslaan het, het hulle van die drank in die huis se kroeg gedrink. Daar is oral leë drankbottels en verfrommelde blikkies bier gekry. Die polisie probeer vasstel hoe lank hulle in die huis was.
Die huis is vermoedelik met petrolbomme aan die brand gesteek.
Volgens die familie lyk dit asof die terroriste vir ’n hele ruk in die huis was. Hulle het van die gewere in die huis in die egpaar se motor gelaai, maar kon skynbaar nie met die kar ry nie. Die kar is ook aan die brand gesteek.
Die egpaar se worshond, Milo, is só erg deur die aanvallers geskop dat sy kakebeen gebreek was. Hy het ook brandwonde opgedoen en is Maandag deur ’n veearts uitgesit. Hul twee Jack Russel-honde is ongedeërd en bly by bure.
In ‘n ander geval is die lyk van Anna Catharina Langenhoven (67) Maandagogend deur haar huiswerker ontdek.
Sy het alleen op haar plaas, Silver Mist in Haenertsburg in Limpopo gebly. 
Sy is vermoedelik oorval toe sy Sondagaand TV gekyk het. Haar hande was agter haar rug met maskeerband vasgebind. Daar was ook maskeerband oor haar mond geplak. Haar lyk is onder ’n matras in die huis gekry. Twee selfone en ’n Isuzu-bakkie is gesteel.