Franse verlsaggewer se mistasting


Die Franse nuusagentskap, France24, het berig dat blankes nie die hospitaal besoek waar die terroris Mandela aan die lewe gehou word en tot die gevolgtrekking gekom dit is omdat blankes die dag vrees wanneer hy tot sterwe kom.

Dit is inderdaad so dat blankes nie siekebesoek afle by die ou terroris nie, maar die gevolgtrekking van die Franse verslaggewer is feitelik verkeerd. Blankes het geen erg aan Mandela nie, omdat hulle geen respek het vir terreur dade en gevolglik ook nie vir die terroriste wat daardie dade pleeg nie.

Die Boervolk by uitstek vrees beslis ook nie die dag as die ou terroris te sterwe kom nie, in teendeel, daar kan ‘n soort opgewondenheid bespeur word omdat die moontlikheid bestaan dat die Boerevolk nog ’n tree nader aan sy vryheid kan kom.

Die Boervolk is ‘n gelowige volk, wat die werk van die duisternis nooit sal vrees nie.