Ek sien dit so!


Vriende, waarmee is ons besig hier in Suid-Afrika? Het ons werklik so lamsakkig geraak dat selfs ‘n volksmoord nie erg genoeg is om ons te laat wakker word nie?
Ek vra sommer aangesien ons mense gemartel, verkrag, vermoor, en verrinneweer word en die meerderheid blankes rustig terugsit en maak of alles mooi en reg is. Die afgelope naweek poog Neelsie soos soveel kere van tevore, om hierdie donker realiteit by iemand tuis te bring. Weereens was dit ‘n mors van tyd. Ek sê weereens aangesien niemand skynbaar belangstel daarin om te weet wat werklik aangaan nie. Die enigste reaksie wat my feite ontlok is:”Ja dis vreeslik”. Maar moenie eers probeer om die gesprek verder te voer met onderwerpe soos die VVK of die Boere-Afrikanervolksraad nie! Lyk my die onderwerp wat selfbeskikking betref is onwelkome geselskap.

Nou is die vraag, wanneer gaan mense besef dat hulle en hul gesinne die teiken van ‘n spul haatdraendes is wat niks meer wil hê as blanke bloed op hul pote nie? As daardie gedagte tog net wil pos vat sal ons seker een of ander verandering kan sien in mense se houdings teenoor ‘n volkstaatgedagte. Ongelukkig vir ons onskuldige vroue en kinders dat hulle byna daagliks die hoogste prys moet betaal terwyl die slapendes nog heerlik sluimer. Mense wil tog net nie die waarheid in die oë kyk en die bul by die horings pak nie want dan word hulle dalk vir sogenaamde regses aangesien. Hulle sal eerder voortgaan met hul verkramptheid terwyl hul eie mense soos diere dood gemaak word as om rebels voor te kom vir die einste barbare wat die volksmoord uitvoer.

Hulle sal eerder versoen met diegene wat hul bloed soek as om met hul eie mense se lot gepla te wees. Patetiese stand van sake, veral as mens dink aan die grootse figure wat hierdie volk oor die eeue heen opgelewer het. Doen tog net iets, al is dit om vir Neelsie kwaad te raak oor hy julle slegte maniere hier aan die groot klok hang. Maak ‘n besluit om nooit weer Skewebeeld of Grapport te koop nie. Registreer ten minste op die VVK se kiesersrol. Maar wraggies, skrik net wakker en doen iets! Hierdie niksdoen houding wat die grootste deel van die Afrikaner aangeleer het is besig om my teen die mure uit te dryf.

Boeregroete,
Kordaat Neelsie