Een schertsvertoning van een kroning


Er was ooit een tijd dat Nederlanders stoer en sterk waren. Toen waren het de grote ontdekkingsreizigers en pioniers. Deze tijd ligt ver achter ons.

Vandaag ligt dat Nederland Knock Out in de touwen. Prostitutie, drugs, een pedofielenpartij, vrije seks, academische masters in vrije seks, massa-immigratie, zionisme… Er is weinig waar men nog trots op kan zijn als Nederlander, wat haar nieuwbakken koningin Maxima bevestigt door het bestaan van een Nederlandse cultuur flagrant te ontkennen. Zelfs aan enige ‘revolutionaire’ oppositie ontbreekt het, schommelend tussen neonazistische skinheads en zionistische neoconservatieven. Van een nationale revolutie is, op de heroïsche inzet van enkele individuen na, reeds decennia geen sprake.

En wat dan te zeggen over dat Nederlandse Koningshuis? Wanneer de liberaal- en sociaaldemocraten samen het volk uitpersen, worden miljoenen euro’s gespendeerd aan een modern volkscarnaval.

En weet u wat? Het volk lust deze wanvertoning ook nog. Met zijn zevenhonderdduizend, om precies te zijn. Voor hun eigen rechten komen ze niet op straat, maar voor een ceremonie van een steenrijke familie (Beatrix is een van de rijkste vrouwen ter wereld) zetten ze graag hun oranje hoedje op (Made in China).

Schaamteloos en belachelijk.
Ruben Rosiers