Voer hom uit, maar voer hom nie!


As tronkvoëls uitvoerprodukte was, het die Ruwe SA ’n onuitputlike bron van inkomste gehad! Ons het basies ‘n uiters goed-funksionerende produksielyn van die gediertes! As die voorraad sou begin min raak, waarvan die kanse in Suid Afrika ewe goed is as die kans dat Pieter Dirk Uys by die AWB sal aansluit, kan ons altyd daarop staatmaak dat die sluise by Beitbrug die stroom konstant sal laat vloei uit Afrika.

Sien, ons stelsel is eintlik afhanklik van uitvoere, want ons kry soveel in, dat as die produk nie uitgevoer word nie, hulle weer in die samelewing teruggeplaas word om hul kriminele vernuf van voor af te bewys! “Toe Tsepo, jy het die vorige keer net ‘n kar gesteel en selfs dit was nie met gevoel gedoen nie! Wys ons nou jy kan beter doen, probeer roof of verkragting!” Boonop kos dit die belastingbetaler, in die krim se vakansietyd, ongeveer R8000pm per krim per maand aan staatshotelverblyf! Mens kan ‘n baie netjiese tweeslaapkamer huis in Pretoria daarvoor huur!

Ek weet wat u dink, maar druk ‘n kurk in daardie gedagtebotteltjie tot u klaar gelees het! Dit ís ‘n goeie uitvoerproduk solank die getalle beheer word (ons kan ‘n gesteriliseerde een as beter model vir duurder bemark. Te veel van ‘n goeie ding, jy weet…) Die punt is ‘n krimmie, solank jy nie te veel het nie, stimuleer die ekonomie. Elke rekenaar wat gesteel word, moet vervang word met ‘n nuwer duurder weergawe! Wat die Afrika-krim nog beter as andere maak is dat die kans baie goed is dat hy die gesteelde goedere sal breek voor hy dit nog kon verkoop! Dus word die tweedehandse mark nie oorlaai nie!

Ons sit op ‘n goudmyn! Kyk wat het gebeur toe die Ingelse hulle Krimmies begin uitvoer, die hele Australië het ontstaan! Nie dat dit juis die beste ding sedert swartkruit is nie maar nietemin, hulle is immers nie meer die rooinekke se probleem nie. Dit kan ‘n uiters lonende besigheid word. ‘n Goeie pamflet van hoe om die produk te benut is wel nodig. Sekere goed is belangrik om te weet oor die Afrika model soos:

Moenie was nie- produk mag identiteitsverwarring ervaar.

Moenie opvoed nie- produk is nie daarvoor geprogrameer nie en mag dalk hulpmiddele afbrand.

Moenie voer nie- Produk steel,roof, verkrag,vermoor, beskadig brand en staak net as hy honger is en vir geen ander redes soos politiek, rassehaat of barbarisme nie.

Vir beste resultate: wees goed vir hom, hy sal u sekerlik terugbetaal met van die beste kriminele aktiwiteit wat u kan dink en selfs soms u kop in ongeloof laat skud!

Tot volgende slag

Die Sweep