Bid vir De Doorns boere

Ek stuur die mail vir julle aan. Met Gebed is alles moontlik. Ek wil graag vir elkeen vra om asb ‘n gebed te doen vir die De Doorns plase. Dit is verskriklik en dink nie almal besef hoe dit regtig hier gaan nie. Die “mense” het gister aand bomme in die boere se wingerde gegooi en van die boere moes hulle plase ontruim en die boer- vrouens en kinders is in ‘n huis toegesluit . Dit klink soos oorlog of ‘n storie wat afspeel, maar die dinge is regtig besig om te gebeur en dit is maar 10 kilo’s van ons af.
Ons hoor kort kort hoe die polisie sirenes en ambulanse hier verby jaag en die hele N1 is al toegesit. Die Zweletemba “mense” dreig al vir 2 dae om hier na ‘n ander deel ook te gaan in Brandwag, Worcester (Dis waar ons bly). Hulle moet deur die dorp gaan om daar te kom en sal alles verwoes wat voor hulle kom. Die slegste van alles is dat dit nie die arme plaas werkers is nie, maar daar word nou busse vol van die “mense” aangery om te kom beetoog en goed aan die brand te steek. Die polisie beteken niks, want hulle mag nie skiet nie,en ek dink die boere is ook moedeloos want hulle mag ook niks doen nie.
So ja, graag wil ek vir julle vra of julle asb in julle gebede sal dink aan die mense en bid, baie Hard Bid.
Almal se gemoed is bitter laag, want dis ons mense en kliënte wat moet wakker sit en bekommer oor elke minuut wat verby gaan.
Die Here moet my net vergewe en my hart sagmaak want ek het baie haatgevoelens in my wat ek nie kan keer nie.