Briewe – Volksmoord in SA

Ek wil graag n eier le tov die moorde op blankes hier in Suid Afrika.

Om optogte te reel en protes briewe te oorhandig maak geen merk hier ter plaaste of in die buite land nie. Die wittes sal so gou moontlik indien nie gouer moet ophou praat en doen

Wat het geword van Dan Roodt wat n klag van Volsmoord in Den Haag gaan le het. Waarom word hierdie nie n bietjie opgeblaas sodat almal weet daar word aksie geneem nie Wat is die uitslag. As daar protes optogte gereel word moet onsd iets soortgelyk doen om Dan Roodt op te lig. Dit klink vir my as of hy alleen staan en doenn en ons ander staan op die kant en kyk wat gaan gebeur

Wat doen die gekose Volksraad omtrent al hierdie moorde. Wat se aksie het hulle al gedoen, behalwe om vir Zuma te gaan se ons wil ons eie volkstaat he. Ons moet begin doen dat ons die media kan haal. Ons moet hard begin raas anders gaan hierdie. Moorde net ongepoost voortgaan.

Dit lyk my die buiteland staan steeds passief teen oor die wittes in SA. Die selfde soos in Zim.

Elke dag wat verby gaan is reeds te laat. Daar word n blanke kind deur die kop geskiet Dit is alreeds geskiedenis en niemand verroer n vinger nie. Ons MOET dmv optrede druk op die REgering plaas met behulp van goedgesindes in die buiteland en dit so gou moontlik doen