Gouws moord

Die skoolhoof van Hoërskool Ugie, Chris Gouws, en sy vrou Lienie, is gisteraand in hul huis aangeval.

Volgens kaptein Ursula Roeloffs, woordvoerder van die polisie, het die aanval Sondagoggend omstreeks 01:45 by hul huis in Pleinstraat, Ugie in die Oos-Kaap, plaasgevind. Die polisie vermoed dat ten minste twee aanvallers by die agterdeur ingebreek het en meneer en mevrou Gouws van die geluide wakker geword het. Hulle is beide met messe aangeval. Mev. Gouws is glo twee keer met ‘n mes gesteek en sy het aan haar beserings beswyk. Mnr Gouws is na die Maclear-hospitaal geneem.

Kaptein Roeloffs sê die honde-eenheid is ook ontbied. Sy sê dit blyk nie of enigiets uit die huis gesteel is nie, en niemand is nog in verband met die voorval in hegtenis geneem nie. Die ondersoek duur voort.